Dodatna ponudba

Opis delovanja sistema nakupa in prodaje vozil prek spletne aplikacije autopint.

Oddate podatke

Na spletni strani Autopoint oddate svoje podatke, oziroma podatke podjetja in se registrirate kot kupec rabljenih vozil preko portala Autopoint. Poleg registracije je potrebna še varščina, ki zagotavlja resnost ponudnikov pri oddajanju ponudb za nakup vozil. Vaša oddana ponudba je zavezujoča. Varščina se lahko nakaže na podjetje Autopoint kot depozit ali pa se blokira na vaši kreditni kartici.

Prenos aplikacije

Ko uredite vse formalnosti, postanete registriran uporabnik portala Autopoint in lahko začnete z oddajanjem ponudb za nakup rabljenih vozil (licitacije).

Oddajanje ponudb lahko poteka preko web strani ali pa preko IOS in Android aplikacije, ki jo prevzamete na naši spletni strani. Aplikacija vas bo avtomatsko obveščala o vseh aktivnih ponudbah, na njej boste lahko preverili stanje vozila in oddali svojo ponudbo.

Spremljanje v živo

Ponudite lahko višjo ali nižjo ceno od izklicne. V kolikor bo vaša ponudba najvišja in vsaj enaka izklicni ceni, je za prodajalca in kupca zavezujoča in bo vozilo prodano vam.

V kolikor bo vaša ponudba najvišja, bo pa nižja od izklicne cene, prodaja za prodajalca ni zavezujoča, za kupca pa ostane zavezujoča. V tem primeru se bo naše osebje ponovno pogovorilo s prodajalcem ali je pripravljen vozilo ponuditi po vaši ponujeni ceni. V kolikor prodajalec potrdi, bo vozilo prodano vam.

Nakup vozila

Vozilo boste morali plačati najkasneje v 72-ih urah in ga prevzeti v roku 48 ur po plačilu. V kolikor vozila ne boste plačali pravočasno, vam bomo zaračunali 300€ pogodbene kazni.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Oglej si ponudbo vozil