Kako deluje

Opis delovanja sistema nakupa in prodaje vozil prek spletne aplikacije autopint.

Oddate podatke

Na spletni strani Autopoint oddate svoje podatke oziroma podatke podjetja in se registrirate kot kupec rabljenih vozil preko portala Autopoint. Poleg registracije je potrebna še varščina, ki zagotavlja resnost ponudnikov pri oddajanju ponudb za nakup vozil. Vaša oddana ponudba je zavezujoča. Varščina se lahko nakaže na podjetje Autopoint kot depozit ali pa se blokira na vaši kreditni kartici. Varščino lahko nakažete na podjetje Autopoint kot depozit ali pa jo blokirate na vaši kreditni kartici.

Prensete aplikacijo

Ko uredite vse formalnosti, postanete registriran uporabnik portala Autopoint in lahko začnete z oddajanjem ponudb za nakup rabljenih vozil (licitacije).

Ponudbe lahko oddajate preko internetne strani ali preko brezplačne aplikacije AUTOPOINT, ki je na voljo tako za iOS kot Android. Naložite si jo lahko iz Apple Store-a ali Google Play trgovine. Aplikacija vas bo avtomatično obveščala o vseh aktivnih oglasih in ponudbah. Preko nje boste lahko preverili stanje vozila in oddali svojo ponudbo.

Potek NAKUPA

Ponudite lahko višjo ali nižjo ceno od začetne. V kolikor bo vaša ponudba najvišja in vsaj enaka izklicni ceni, je za prodajalca in kupca ponudba zavezujoča. Vozilo bo prodano vam.

V kolikor bo vaša ponudba najvišja, a hkrati nižja od izklicne cene, prodaja za prodajalca ne bo zavezujoča, za kupca pa bo ostala zavezujoča. V tem primeru se bo naše osebje ponovno pogovorilo s prodajalcem ali je pripravljen vozilo ponuditi po vaši ponujeni ceni. V kolikor prodajalec vašo ponudbo potrdi, bo vozilo prodano vam.

Spremljanje v živo

Kot kupec ali kot prodajalec lahko preko aplikacije ali spletne strani v živo spremljate potek oddajanja ponudb. Aplikacija vas bo samodejno obveščala o vseh novostih v času prodaje.

Nakup vozila

Vozilo boste morali plačati najkasneje v 72-ih urah in ga prevzeti v roku 48 ur po plačilu. V kolikor vozila ne boste plačali pravočasno, vam bomo zaračunali 300€ pogodbene kazni.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Oglej si ponudbo vozil