Kako deluje

Opis delovanja sistema nakupa in prodaje vozil prek spletne aplikacije autopoint.

1

Registracija

Registrirajte se kot uporabnik Autopointa (ponudnik ali kupec vozil) in oddajte ustrezne podatke. Kot registriran uporabnik imate možnost objave fotografij svojega vozila, rezervacije ustreznega termina pregleda in prodaje na Autopoint lokaciji.

2

Pripeljite vozilo

V predhodno dogovorjenem terminu pripeljite očiščeno vozilo v našo Autopoint poslovalnico. Vozilo strokovno pregledamo s strokovnjaki priznanega podjetja Dekra, ki se ukvarja z ocenjevanjem stanja vozil. Po koncu pregleda, prejmete DEKRA certifikat, ki kupcem zagotavlja varnost pri nakupu, vam pa omogoča doseganje višje cene za vozilo. Strošek pregleda in izdaje certifikata znaša 39 eur.

3

Hitra in enostavna prodaja

Skupaj z vami določimo prodajno ceno vozila in ga objavimo na Autopoint portalu, kjer bo s tem več kot 200 ponudnikov iz Slovenije in tujine preko mobilne aplikacije obveščenih o ponudbi vašega vozila. Ponudniki imajo možnost oddati ponudbe eno uro, vi pa v trenutnem času spremljate potek sprejemanja ponudb v naši poslovalnici, preko spleta ali mobilne aplikacije Autopoint.

4

Vozilo je prodano

Po zaključku prodaje, v Autopointu uredimo vso dokumentacijo namesto vas. Denar iz prodaje bo v 72-ih urah nakazan na vaš račun. Hkrati vam v primeru, da za določeno obdobje potrebujete nadomestno vozilo, z veseljem uredimo najem vozila po ugodni ceni.