Kako deluje

Opis delovanja sistema nakupa in prodaje vozil prek spletne aplikacije autopint.

1

Registracija

Registrirajte se kot uporabnik Autopointa (ponudnik ali kupec vozil) in oddaj ustrezne podatke. Kot registriran uporabnik imate možnost objave fotografij svojega vozila, rezervacije ustreznega termina pregleda in tudi prodaje na Autopoint lokaciji.

2

Pripelji vozilo

V predhodno dogovorjenem terminu pripeljite urejeno vozilo v našo Autopoint poslovalnico. Vozilo strokovno pregledamo s strokovnjaki priznanega podjetja Dekra, ki se ukvarja z ocenjevanjem stanja vašega vozila. Po koncu pregleda, prejmete DEKRA certifikat, kateri kupcem zagotavlja varnost pri nakupu, vam pa višjo doseženo ceno za vozilo. Sam strošek pregleda in izdaje certifikata znaša 39 eur.

3

Hitra in enostavna prodaja

Skupaj z vami določimo prodajno ceno vozila in ga objavimo na Autopoint portalu, kjer bo s tem več kot 200 ponudnikov iz Slovenije in tujine preko mobilne aplikacije obveščenih o ponudbi vašega vozila. Ponudniki imajo možnost oddati ponudbe eno uro, vi pa v trenutnem času spremljate potek sprejemanja ponudb v naši poslovalnici, preko spleta ali mobilne aplikacije Autopoint.

4

Vozilo je prodano

Po zaključku prodaje, osebje Autopoint uredi vso dokumentacijo namesto vas. Sredstva iz prodaje bodo v 72-ih urah nakazana na vaš račun. Hkrati vam v primeru, da za določeno obdobje potrebujete nadomestno vozilo, z veseljem uredimo najem vozila po ugodni ceni.